Kapcsolat

Üzemeltető:
Rubin Kft.

Cím:
 
3866 Szemere, Ady E. u. 4.
Telefon hétköznapokon 8-16 óra között: 06/70 429-9230


E-mail:
foglalas@perlik.hu

Vendég Információ

Meddig kell a szobákat elhagyni?

A szobákat 10 óráig kell elhagyni. Előzetes egyeztetés esetén van lehetőség arra, hogy a szobát tovább használják vendégeink. Ennek függvénye a szobák foglaltsága, a várható vendégek érkezésének időpontja.

Kerékpározni, túrázni hol lehet a környéken?

Túrázáshoz jelölt útvonal vezet a falun keresztül.Kerékpározni szándékozók számára a faluból 3 irányba is kivezető út ad lehetőséget. Csöndes, erdőkön, dombokon keresztül vezető aszfaltozott utak adnak lehetőséget a természetet felfedezni szándékozó kerékpárosok számára a sportolás, a kikapcsolódás élvezetére.

Érkezés előtt van-e teendőnk?

A birtokon nincs ügyeletes gondnok, ezért az érkezés időpontjáról az érkezés előtti napokban érdemes egyeztetni, amennyiben a megérkezéskor nem találják a birtok munkatársát a helyszínen, kérjük hívják a 70/429-9230-as telefonszámot.

Házirend

Házirend

Kedves Vendégeink!

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

Szállás

Az érkezés napján a házat vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azt a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Egyéni megállapodás alapján az időpontok rugalmasan változtathatóak.

A vendégház végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

A Vendégházban érkezéskor, a foglalásban szerepeltetett létszámú vendégek tartózkodhatnak. A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, de kizárólag a közösségi helyiségekben. A 22 óra után maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel. A szállásadó jogosult - előzetes bejelentés nélkül - ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a megrendelésben foglalt létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Parkolás

Gépjárművel történő megállás a fedett gépkocsi tárolóban lehetséges. Kérjük, hogy a fűre ne álljanak a birtok területén.

Háziállat

Háziállatot - a későbbiekben érkező esetleges allergiás vendégek miatt- tilos a vendégházakba bevinni.

Berendezési tárgyak

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe! A tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni és távozáskor ezt kérnénk visszarendezni. A benti berendezési tárgyakat (ágy,ágynemű,törölköző,matrac,asztalok,székek,stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe. Kérjük, hogy jelezzék, ha valamely használati eszköz meghibásodik, hogy mielőbb kijavíthassuk azt. A mikrohullámú sütőbe kérjük, hogy ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat, mert az annak elromlását eredményezi!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a személyzetnek mielőbb jelezni.

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra. Távozáskor a házat olyan állapotban kell átadni, hogy az extrém időt ne terheljen a szállásadóra, mert a következő vendég nem tudja időben elfoglalni a vendégházat, ellenkező esetben a vendég köteles ezt az extra időt megtéríteni.

Az Üdülőház felső emeletén kérjük a kint használt cipő helyett papucsot vagy benti cipőt használjanak!

Kérjük a szobákban ne étkezzenek, élelmiszert ne tároljanak!

Dohányzás

Az egész épületben TILOS a dohányzás! Dohányozni csak az épületen kívül, a dohányzásra kijelölt területen szabad. Kérjük, hogy az elnyomott cigaretta csikkeket ne dobják el a kertben, mert a lenyírt fű állatok takarmánya lesz.

A kert és az épület zárása

Napközben, ha elhagyják a birtokot vagy a házaktól látótávolságon kívülre mennek sétálni a birtokon belül, kérjük az ablakokat és az ajtókat szíveskedjenek bezárni.

Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!

Fűtés

A vendégház központi fűtéssel van ellátva. Alternatív fűtésként kályha található a nappaliban mely télen a vendégek rendelkezésére áll. A kályha begyújtásáról a gondnok gondoskodik. Soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet, amíg nyitva van a kályha ajtaja! A rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kályhában tilos.

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Medence

A medencét minden vendég csak a saját felelősségére veheti igénybe. 14 éven aluli vendég csak szülői felügyelet mellett, vagy nagykorú (+18. életévét betöltött személy) felnőtt kísérettel tartózkodhat a medencében és közvetlen környezetében. A medence mélysége 1,6 méter!

Amennyiben a vendég a medence vizét szándékosan vagy gondatlanul szennyezi és ennek következtében annak vizét le kell engedni vagy a medencét ki kell fertőtleníteni, úgy annak költségét és ezen felül a medence használatának kieséséből eredő bevételkiesést ill. egyéb kárt a vendég köteles megtéríteni.

Ittas személy a medencében és közvetlen környezetében nem tartózkodhat.

Felelősségvállalás

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A medencébe ejtett tárgyakért, értékekért stb. felelősséget nem vállalunk.

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, gondatlanságból illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

A vendégeknek - a környezetükben lakók nyugalma érdekében - sziveskedjenek betartani a vonatkozó csendrendelet előírásait.

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása (különös tekintettel a 22 óra után történő kültéri zenehallgatás, éneklés, egyéb zajjal járó tevékenység.) 

Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon: 06-70/429 9230

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk minden Vendégünknek!