Kapcsolat

Üzemeltető:
Rubin Kft.

Cím:
 
3866 Szemere, Ady E. u. 4.
Telefon hétköznapokon 8-16 óra között: 06/70 429-9230


E-mail:
foglalas@perlik.hu

Vendég Információ

Milyen a medence mélysége?

A medence mélysége 160 cm., úszó sávval felfestett, nem fűtött medence áll vendégeink rendelkezésére.14 év alatti gyermek a medencében és környékén kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhat!

Mit hozzunk magunkkal?

A szálláshelyhez biztosított, fehér törölközők benti használatra kerülnek kiadásra a vendégek számára.Kérjük, hogy nagyobb méretű fürdőlepedőt szíveskedjenek magukkal hozni.Grillezéshez, bográcsozáshoz az alapvető eszközöket biztosítjuk azonban fogyóeszközt (alumínim tálcát) faszenet, tüzelőanyagot nem tudunk biztosítani.

Internet, WIFI elérhető-e a birtokon!

Igen, a közösségi helyiségben ingyenes, jelszóval védett WIFI elérést biztosítunk a vendégeink részére.A mobiltelefonokon a szobákból a legtöbb szolgálató esetén 4G hálózat elérhető.

Szolgáltatásaink

Vendégházainkban 2-3 és 4 fős szobákban várjuk vendégeinket. Egyidőben összesen 34 vendég elhelyezésére nyílik lehetőség.

Nagyobbb közösségek számára 30 fős fedett közösségi helyiségünk áll rendelkezésre.

Alapvetően önellátós, apartman jellegű szálláshelyként értékesítjük vendégéjszakáinkat, azonban igény esetén reggelivel vagy egyéb étkezéssel is állunk vendégeink rendelkezésére.

Vendégházaink között egy nagyméretű, karbantartott, 12x6 méteres medence gondoskodik vendégeink kikapcsolódásáról.

Szabvány méretű, kerítéssel ellátott teniszpálya méretű sportpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A teniszpálya salakkal történő ellátása folyamatban van, jelenleg versenyszerű teniszezésre nem alkalmas.

A vendégházaink körül elhelyezkedő közel 2 hektáros, gondozott, körbekerített parkunkban kényelmes, pihentető sétát tehetnek vendégeink.

A vendégházainkat elhagyva, akár közvetlenül az erdőbe kilépve területünkről a gyönyörű Cserehát erdeiben is sétálhatnak vendégeink. Jelzett túraútvonalon vagy egyedi, vezetett túrákkal is állunk vendégeink rendelkezésre. 

Vendégeink körében az egyik legnépszerűbb programunk a hajnali erdei vadles túránk. Túravezetőnkkel előre egyeztetett időpontban nagy valószínűséggel látnak vendégeink őzet, szarvast vagy egyéb vadat.


A területünkön való nagy tér biztosította  lehetőségek a sportok sokaságára nyújtanak lehetőséget.

Kerékpárral a szlovákiai Buzita fél órányi tekeréssel elérhető aszfaltozott úton, azonban hegyi kerékpárral a környéken lévő erdei utak is kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak..