Kapcsolat

Üzemeltető:
Rubin Kft.

Székhely:
 
3866 Szemere, Ady E. u. 4.
Telefon: 06/70 429-9230E-mail:
foglalas@perlik.hu

Vendég Információ

Milyen a konyha felszereltsége?

A konyhákban a tányérokon és evőeszközökön túl megtalálhatóak a konyhai berendezések és konyhai kisgépek is. Sütő az apartmanházban található, a vendégházban nincs sütésre lehetőség.

Van-e bolt a faluban?

Szemere egy alig 400 fős település. Két kisbolt van, kínálata egy falusi kisboltnak megfelelő, alapvető élelmiszerek, napi péksütemény és például higinéniai dolgok természetesen megvásárolhatóak. A településhez legközelebb eső széles áruválasztékkal rendelkező boltja Kassán és Encsen található.

Mikortól lehet a szobákat elfoglalni?

A szobákat 14 órától lehet elfoglalni. Előzetes egyeztetés esetén vendégeink érkezhetnek hamarabb is.

Szolgáltatásaink

Vendégházainkban 2-3 és 4 fős szobákban várjuk vendégeinket. Egyidőben összesen 33 vendég elhelyezésére nyílik lehetőség.

Nagyobbb közösségek számára 30 fős fedett közösségi helyiségünk áll rendelkezésre.

Alapvetően önellátós, apartman jellegű szálláshelyként értékesítjük vendégéjszakáinkat, azonban igény esetén reggelivel vagy egyéb étkezéssel is állunk vendégeink rendelkezésére.

Vendégházaink között egy nagyméretű, karbantartott, 12x6 méteres medence gondoskodik vendégeink kikapcsolódásáról.

Szabvány méretű, kerítéssel ellátott teniszpálya méretű sportpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A teniszpálya salakkal történő ellátása folyamatban van, jelenleg versenyszerű teniszezésre nem alkalmas.

A vendégházaink körül elhelyezkedő közel 2 hektáros, gondozott, körbekerített parkunkban kényelmes, pihentető sétát tehetnek vendégeink.

A vendégházainkat elhagyva, akár közvetlenül az erdőbe kilépve területünkről a gyönyörű Cserehát erdeiben is sétálhatnak vendégeink. Jelzett túraútvonalon vagy egyedi, vezetett túrákkal is állunk vendégeink rendelkezésre. 

Vendégeink körében az egyik legnépszerűbb programunk a hajnali erdei vadles túránk. Túravezetőnkkel előre egyeztetett időpontban nagy valószínűséggel látnak vendégeink őzet, szarvast vagy egyéb vadat.


A területünkön való nagy tér biztosította  lehetőségek a sportok sokaságára nyújtanak lehetőséget.

Kerékpárral a szlovákiai Buzita fél órányi tekeréssel elérhető aszfaltozott úton, azonban hegyi kerékpárral a környéken lévő erdei utak is kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak..